Misery (1990)

Trailer van Miseryhttps://img.youtube.com/vi/mAjDgTrToAk/0.jpg2021-09-12T03:25:15+02:00Trailer van Misery

Auteur Paul Sheldon zet een punt achter de door hem geschreven populaire serie ‘Misery’ en besluit om vanaf nu echte literatuur te gaan schrijven. Het onheil begint als hij vertrekt van zijn vast schrijfplek: hij wordt overvallen door een sneeuwstorm, krijgt een ongeluk en wordt vervolgens wakker in het bed van een trouwe maar compleet gestoorde fan.

details Misery

IMDb 7.810194797 107 minuten

kijk Misery online

Pathe Thuis
Misery poster van Misery cast & crew

IMDb Misery

IMDb 7.810194797

cast & crew Misery

regisseur

Rob Reiner

acteurs

James Caan, Kathy Bates, Richard Farnsworth, Frances Sternhagen, Lauren Bacall, Graham Jarvis, Jerry Potter, Thomas Brunelle, June Christopher, Julie Payne, Archie Hahn, Gregory Snegoff, Wendy Bowers, Misery the Pig, John Michael Quinn, Rob Reiner, Simon Shelton, J.T. Walsh en Jay Dee Witney

details Misery

in première op

29-03-1991

jaar

1990

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor Misery geen voorstellingen in Amsterdam

Misery draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Misery.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Misery. Hier zie je waar en wanneer Misery in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Misery uit 1990 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Misery wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Misery draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Misery wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Misery draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Misery staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Misery wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Misery!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Misery, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Misery kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Misery verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Misery. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Misery wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Misery en de regisseur van de film Misery worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.