Misbehaviour (2020)

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren.
Die avond wordt geschiedenis geschreven.

details

1TIMDb 6.210 107 minuten

recensies Misbehaviour

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Misbehaviour poster van Misbehaviour cast & crew

kijkwijzer Misbehaviour

1T

IMDb Misbehaviour

IMDb 6.210

cast & crew Misbehaviour

regisseur

Philippa Lowthorpe

acteurs

Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Rhys Ifans, Jessie Buckley, Keeley Hawes, Lesley Manville en Greg Kinnear

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Misbehaviour

in première op

27-08-2020

genres

drama en komedie

jaar

2020

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor Misbehaviour geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Misbehaviour.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Misbehaviour. Hier zie je waar en wanneer Misbehaviour in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Misbehaviour uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Misbehaviour wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Misbehaviour draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Misbehaviour wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Amsterdam en Gouda

De film Misbehaviour draait in deze bioscopen: Filmhuis Gouda, Pathé Buitenhof en Pathé City

De recensies van de film Misbehaviour staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Misbehaviour wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Misbehaviour!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Misbehaviour, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Misbehaviour kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Misbehaviour verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Misbehaviour. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Misbehaviour wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Misbehaviour en de regisseur van de film Misbehaviour worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.