Mirai (2018)

De vierjarige jongen Kun ontdekt een magische poort in zijn achtertuin waardoor hij kan tijdreizen. Met hulp van zijn jongere zusje Mirai uit te toekomst ontmoet hij familieleden uit verschillende tijden.

details

2AIMDb 7.010 105 minuten

recensies Mirai

De Volkskrant
Mirai poster van Mirai cast & crew

kijkwijzer Mirai

2A

IMDb Mirai

IMDb 7.010

cast & crew Mirai

regisseur

Mamuro Hosoda

acteurs

Rebecca Hall, John Cho, Daniel Dae Kim, Crispin Freeman, Stephanie Sheh, Kôji Yakusho, Victoria Grace, Erin Fitzgerald, Michael Sinterniklaas, Erica Schroeder, Victor Brandt, Kumiko Asô, Yoshiko Miyazaki, Masaharu Fukuyama, Jaden Waldman, Tasuku Hatanaka, Haru Kuroki, Joe Thomas, Valerie Arem, Evan Smith, Finn Robbins, Cade Lappin, Kaede Hondo, Erick Abbate, Gen Hoshino, Madigan Kacmar, Moka Kamishiraishi, Eileen T'Kaye, Mitsuo Yoshihara, Barry Mitchell, Sakura Saiga en Matsunojo Kanda

distributeur

Cinéart Nederland

details Mirai

in première op

02-05-2019

genre

animatie

jaar

2018

speelduur

105 minuten

Mirai draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mirai.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mirai. Hier zie je waar en wanneer Mirai in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mirai uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mirai wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mirai draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mirai wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mirai draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mirai staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mirai wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mirai!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mirai, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mirai kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mirai verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mirai. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mirai wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mirai en de regisseur van de film Mirai worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.