Minions: The Rise of Gru (2020)

Minions: The Rise of Gru in de bioscoop

Minions: The Rise of Gru is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Minions: The Rise of Gru.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Minions: The Rise of Gru. Hier zie je waar en wanneer Minions: The Rise of Gru in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Minions: The Rise of Gru uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Minions: The Rise of Gru wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Minions: The Rise of Gru draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Minions: The Rise of Gru wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Enschede, Utrecht, Zoetermeer, Den Haag, Breda, Rotterdam, Wageningen, Amstelveen, Groningen, Den Bosch, Uden, Houten, Veldhoven en Eindhoven

De film Minions: The Rise of Gru draait in deze bioscopen: Cineast, CineLounge, Cinema Amstelveen, Cinema Gold, Cinerama, FC Hyena, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Zoetermeer, Pathé Buitenhof, Pathé de Munt, Pathé Tuschinski, Take Ten en Vue Eindhoven

De recensies van de film Minions: The Rise of Gru staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Minions: The Rise of Gru wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Minions: The Rise of Gru!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Minions: The Rise of Gru, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Minions: The Rise of Gru kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Minions: The Rise of Gru verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Minions: The Rise of Gru. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Minions: The Rise of Gru wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Minions: The Rise of Gru en de regisseur van de film Minions: The Rise of Gru worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.