Minari (2020)

Het leven van de zevenjarige David met Koreaans-Amerikaanse roots verandert drastisch als zijn vader in de jaren '80 besluit om met het gezin te verhuizen naar het landelijke Arkansas. Daar jaagt hij de Amerikaanse droom na met behulp van een eigen boerderij.

details Minari

3AIMDb 7.51059384 115 minuten

recensies Minari

De Filmkrant De Volkskrant
Minari poster van Minari cast & crew

kijkwijzer Minari

3A

IMDb Minari

IMDb 7.51059384

cast & crew Minari

regisseur

Lee Isaac Chung

acteurs

Steven Yeun en Yeri Han

distributeur

September Film Distribution

details Minari

in première op

05-08-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

115 minuten

KINO

KINO

vandaag vr
10:05
morgen za ...
zondag zo
16:55
maandag ma
14:10
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
LantarenVenster

LantarenVenster

vandaag vr
16:45
morgen za
16:45
zondag zo
16:45
maandag ma
16:45
dinsdag di
16:15
woensdag wo
16:45
donderdag do ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Minari.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Minari. Hier zie je waar en wanneer Minari in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Minari uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Minari wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Minari draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Minari wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Leiden, Alblasserdam, Deventer, Gouda, Maastricht, Amstelveen, Soest en Groningen

De film Minari draait in deze bioscopen: Cinema Amstelveen, Filmhallen, Filmhuis Artishock, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Gouda, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Kijkhuis, KINO, Lab-1, LAB111, Landvast, LantarenVenster, Lumière, LUX, Natlab, Springhaver, Studio/K en Theater Dakota

De recensies van de film Minari staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Minari wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Minari!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Minari, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Minari kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Minari verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Minari. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Minari wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Minari en de regisseur van de film Minari worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.