Mijn Rembrandt (2019)

Documentaire over liefhebbers van Rembrandt. Terwijl collectioneurs ons deelgenoot maken van hun intieme band met ‘hun’ Rembrandt, brengt een van hen, de Franse baron Éric de Rothschild, twee Rembrandts op de markt. Dit is het begin van een verbeten politieke strijd tussen het Rijksmuseum en het Louvre.

details

1IMDb 7.810 97 minuten

recensies Mijn Rembrandt

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Mijn Rembrandt online

Picl
Mijn Rembrandt poster van Mijn Rembrandt cast & crew

kijkwijzer Mijn Rembrandt

1

IMDb Mijn Rembrandt

IMDb 7.810

cast & crew Mijn Rembrandt

regisseur

Oeke Hoogendijk

distributeur

Cinéart Nederland

details Mijn Rembrandt

in première op

05-03-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor Mijn Rembrandt geen voorstellingen in Zaandam

Mijn Rembrandt draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mijn Rembrandt.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mijn Rembrandt. Hier zie je waar en wanneer Mijn Rembrandt in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mijn Rembrandt uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mijn Rembrandt wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mijn Rembrandt draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mijn Rembrandt wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mijn Rembrandt draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mijn Rembrandt staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mijn Rembrandt wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mijn Rembrandt!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mijn Rembrandt, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mijn Rembrandt kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mijn Rembrandt verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mijn Rembrandt. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mijn Rembrandt wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mijn Rembrandt en de regisseur van de film Mijn Rembrandt worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.