Meskina (2020)

Trailer van Meskinahttps://img.youtube.com/vi/9j2wfJf4n4k/0.jpg2021-09-22T15:34:32+02:00Trailer van Meskina

Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt.

details Meskina

1TIMDb 6.310151 94 minuten

recensies Meskina

De Filmkrant De Volkskrant
Meskina poster van Meskina cast & crew

kijkwijzer Meskina

1T

IMDb Meskina

IMDb 6.310151

cast & crew Meskina

regisseur

Daria Bukvić

acteurs

Maryam Hassouni, Soundos El Ahmadi, Jouman Fattal, Nasrdin Dchar, Oscar Aerts, Vincent Banić, Sisi Bolatini, Bilal Wahib, Olaf Ait Tami, Rachida Iaallala en Najib Amhali

distributeur

WW Entertainment

details Meskina

in première op

22-07-2021

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Deze week zijn er voor Meskina geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de bioscoopagenda van de film Meskina.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Meskina. Hier zie je waar en wanneer Meskina in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Meskina uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Meskina wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Meskina draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Meskina wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Leidschendam, Rotterdam, Schiedam, Almere, Utrecht en Arnhem

De film Meskina draait in deze bioscopen: Het Ketelhuis, Kinepolis Almere, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Schouwburgplein en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Meskina staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Meskina wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Meskina!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Meskina, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Meskina kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Meskina verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Meskina. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Meskina wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Meskina en de regisseur van de film Meskina worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.