Mees Kees langs de lijn (2016)

De school van Meester Kees doet mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen.

details

1IMDb 6.010 79 minuten

recensies Mees Kees langs de lijn

De Volkskrant

kijk Mees Kees langs de lijn online

Pathe Thuis
Mees Kees langs de lijn poster van Mees Kees langs de lijn cast & crew

kijkwijzer Mees Kees langs de lijn

1

IMDb Mees Kees langs de lijn

IMDb 6.010

cast & crew Mees Kees langs de lijn

regisseur

Aniëlle Webster

acteurs

Leendert de Ridder, Roosmarijn van der Hoek, Sanne Wallis de Vries en Raymonde de Kuyper

distributeur

Entertainment One Benelux

details Mees Kees langs de lijn

in première op

07-12-2016

genre

familiefilm

jaar

2016

speelduur

79 minuten

Mees Kees langs de lijn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mees Kees langs de lijn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mees Kees langs de lijn. Hier zie je waar en wanneer Mees Kees langs de lijn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mees Kees langs de lijn uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mees Kees langs de lijn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mees Kees langs de lijn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mees Kees langs de lijn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mees Kees langs de lijn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mees Kees langs de lijn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mees Kees langs de lijn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mees Kees langs de lijn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mees Kees langs de lijn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mees Kees langs de lijn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mees Kees langs de lijn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mees Kees langs de lijn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mees Kees langs de lijn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mees Kees langs de lijn en de regisseur van de film Mees Kees langs de lijn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.