Medea (1969)

Verfilming van Euripides' sage over Medea, de vrouw die zich na het bedrog van haar geliefde Jason wreekt door hun twee kinderen te doden.

details

IMDb 7.110 110 minuten
Medea poster van Medea cast & crew

IMDb Medea

IMDb 7.110

cast & crew Medea

regisseur

Pier Paolo Pasolini

acteurs

Maria Callas, Massimo Girotti, Laurent Terzieff, Giuseppe Gentile, Margareth Clémenti, Paul Jabara, Gerard Weiss, Sergio Tramonti, Luigi Barbini, Gian Paolo Durgar, Luigi Masironi, Michelangelo Masironi, Gianni Brandizi, Franco Jacobbi, Annamaria Chio, Piera Degli Esposti, Mirella Pamphili, Graziella Chiarcossi, Maria Cumani Quasimodo, Vladimer Julukhadze, Maria Smith en Giorgio Trombetti

details Medea

jaar

1969

speelduur

110 minuten

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag

vandaag wo 16:15
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de biosagenda van de film Medea.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Medea.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Medea uit 1969 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Medea draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Medea wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag

De film Medea draait in deze bioscopen: Filmhuis Den Haag

De recensies van de film Medea staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score van de film Medea wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Medea!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Medea, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Medea kopen.

De filmtijden van de film Medea verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Medea. Ook de kijkwijzer van de film Medea wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Medea en de regisseur van de film Medea worden ook vermeld.