May December (2023)

May December in de bioscoop

May December is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

  over de film filmtrailer

  Dit is de bioscoopagenda van de film May December.

  Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film May December. Hier zie je waar en wanneer May December in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

  In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film May December uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen May December wordt vertoond.

  Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film May December draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film May December wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

  De film May December draait in deze bioscopen:

  De recensies van de film May December staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw, NRC en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film May December wordt getoond.

  Bekijk ook de trailer van de film May December!

  Als je kaartjes wilt kopen voor de film May December, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film May December kopen/reserveren.

  De filmtijden van de film May December verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

  Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film May December. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film May December wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film May December en de regisseur van de film May December worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

  Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.