Maverick Modigliani (2020)

Documentaire over de Italiaanse kunstschilder en beeldhouwer Amedeo Clemente Modigliani (Livorno, 12 juli 1884 - Parijs, 24 januari 1920).

details

IMDb 7.110 90 minuten
Maverick Modigliani poster van Maverick Modigliani cast & crew

IMDb Maverick Modigliani

IMDb 7.110

cast & crew Maverick Modigliani

regisseur

Valeria Parisi

acteurs

Chloe Aridjis, Astrid Casali, Domitilla D'Amico, John Myatt, Klaus Albrecht Schröder en Paolo Virzì

details Maverick Modigliani

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Maverick Modigliani geen voorstellingen in Maastricht

Maverick Modigliani draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Maverick Modigliani.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Maverick Modigliani. Hier zie je waar en wanneer Maverick Modigliani in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Maverick Modigliani uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Maverick Modigliani wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Maverick Modigliani draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Maverick Modigliani wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Maverick Modigliani draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Maverick Modigliani staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Maverick Modigliani wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Maverick Modigliani!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maverick Modigliani, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Maverick Modigliani kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Maverick Modigliani verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Maverick Modigliani. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Maverick Modigliani wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Maverick Modigliani en de regisseur van de film Maverick Modigliani worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.