Maudie (2016)

Maud is een fragiele vrouw met een sterke wil. Ondanks haar verminkte handen - ze lijdt aan artritis - verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij visboer Everett Lewis. Hij is een stugge, afstandelijke man, die gewend is om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch lukt het Maud om zijn vertrouwen te winnen.

details

4GDIMDb 7.610 115 minuten

recensies Maudie

De Filmkrant De Volkskrant
Maudie poster van Maudie cast & crew

kijkwijzer Maudie

4GD

IMDb Maudie

IMDb 7.610

cast & crew Maudie

regisseur

Aisling Walsh

acteurs

Ethan Hawke en Sally Hawkins

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Maudie

in première op

14-09-2017

genres

romantiek, drama en biografisch

jaar

2016

speelduur

115 minuten

Maudie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Maudie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Maudie. Hier zie je waar en wanneer Maudie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Maudie uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Maudie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Maudie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Maudie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Maudie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Maudie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Maudie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Maudie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maudie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Maudie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Maudie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Maudie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Maudie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Maudie en de regisseur van de film Maudie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.