Martin Luther King vs. The FBI (2020)

verwacht op 7 oktober 2021

Documentaire waarin aan de hand van archiefbeelden, scènes uit Hollywoodfilms en het commentaar van historici, publicisten en betrokkenen, wordt onthuld hoe de FBI het imago van Martin Luther King publiekelijk probeerde te schaden vanaf eind jaren '50 tot aan het moment dat hij werd vermoord in 1968.

details

3AIMDb 6.910 106 minuten
Martin Luther King vs. The FBI poster van Martin Luther King vs. The FBI cast & crew

kijkwijzer Martin Luther King vs. The FBI

3A

IMDb Martin Luther King vs. The FBI

IMDb 6.910

cast & crew Martin Luther King vs. The FBI

regisseur

Sam Pollard

acteur

Martin Luther King Jr.

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Martin Luther King vs. The FBI

in première op

07-10-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

106 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Martin Luther King vs. The FBI.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Martin Luther King vs. The FBI. Hier zie je waar en wanneer Martin Luther King vs. The FBI in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Martin Luther King vs. The FBI uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Martin Luther King vs. The FBI wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Martin Luther King vs. The FBI draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Martin Luther King vs. The FBI wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Martin Luther King vs. The FBI draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Martin Luther King vs. The FBI staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Martin Luther King vs. The FBI wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Martin Luther King vs. The FBI!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Martin Luther King vs. The FBI, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Martin Luther King vs. The FBI kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Martin Luther King vs. The FBI verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Martin Luther King vs. The FBI. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Martin Luther King vs. The FBI wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Martin Luther King vs. The FBI en de regisseur van de film Martin Luther King vs. The FBI worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.