Maria Montessori (2023)

Maria Montessori in de bioscoop

Maria Montessori is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Maria Montessori.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Maria Montessori. Hier zie je waar en wanneer Maria Montessori in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Maria Montessori uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Maria Montessori wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Maria Montessori draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Maria Montessori wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Deventer, Groningen, Apeldoorn, Zwolle, Eindhoven, Alkmaar, Amersfoort, Hoorn, Breda, Den Bosch, Heerlen, Voorschoten, Zevenaar, Bussum, Gouda, Sneek, Wageningen en Maastricht

De film Maria Montessori draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecitta, Cinema De Vlugt, Cinema Oostereiland, Cinerama, CineSneek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar, FilmKoepel, Filmtheater Voorschoten, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Gigant, Heerenstraat Theater, LantarenVenster, Lumière, LUX, MIMIK, Natlab, Quatro Cinema, Slachtstraat en Verkadefabriek

De recensies van de film Maria Montessori staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Maria Montessori wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Maria Montessori!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maria Montessori, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Maria Montessori kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Maria Montessori verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Maria Montessori. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Maria Montessori wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Maria Montessori en de regisseur van de film Maria Montessori worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.