Maria by Callas (2017)

Documentaire over het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan de hand van niet eerder vertoonde video’s en foto's.

details

1IMDb 7.210 113 minuten

recensies Maria by Callas

De Volkskrant

kijk Maria by Callas online

Pathe Thuis
Maria by Callas poster van Maria by Callas cast & crew

kijkwijzer Maria by Callas

1

IMDb Maria by Callas

IMDb 7.210

cast & crew Maria by Callas

regisseur

Tom Volf

stem

Joyce DiDonato

distributeur

The Searchers

details Maria by Callas

in première op

13-09-2018

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

113 minuten

Maria by Callas draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Maria by Callas.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Maria by Callas. Hier zie je waar en wanneer Maria by Callas in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Maria by Callas uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Maria by Callas wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Maria by Callas draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Maria by Callas wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Maria by Callas draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Maria by Callas staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Maria by Callas wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Maria by Callas!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maria by Callas, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Maria by Callas kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Maria by Callas verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Maria by Callas. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Maria by Callas wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Maria by Callas en de regisseur van de film Maria by Callas worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.