Manta Ray (2018)

In een dorp aan de kust vindt een jonge visser een gewonde man bewusteloos in het bos. Hij redt de vreemdeling, die geen woord spreekt, en noemt hem Thongchai. De twee mannen beginnen samen te leven en ontwikkelen een stilzwijgende band. Op een dag vertrekt de visser 's nachts op zijn vissersboot om nooit meer terug te keren, waardoor Thongchai alleen in zijn huis blijft. Beetje bij beetje begint Thongchai het leven van zijn vriend te leiden; voor zichzelf neemt hij zijn huis en zijn baan en begint hij een relatie met zijn voormalige vrouw.

details

IMDb 6.710 105 minuten

recensies Manta Ray

De Filmkrant De Volkskrant
Manta Ray poster van Manta Ray cast & crew

IMDb Manta Ray

IMDb 6.710

cast & crew Manta Ray

regisseur

Phuttiphong Aroonpheng

acteurs

Aphisit Hama, Rasmee Wayrana en Wanlop Rungkumjad

details Manta Ray

in première op

12-09-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

105 minuten

Manta Ray draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Manta Ray.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Manta Ray. Hier zie je waar en wanneer Manta Ray in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Manta Ray uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Manta Ray wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Manta Ray draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Manta Ray wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Manta Ray draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Manta Ray staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Manta Ray wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Manta Ray!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Manta Ray, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Manta Ray kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Manta Ray verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Manta Ray. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Manta Ray wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Manta Ray en de regisseur van de film Manta Ray worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.