Manou op de Meeuwenschool (2019)

De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest; wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is.

details

2GAIMDb 5.410 89 minuten
Manou op de Meeuwenschool poster van Manou op de Meeuwenschool cast & crew

kijkwijzer Manou op de Meeuwenschool

2GA

IMDb Manou op de Meeuwenschool

IMDb 5.410

cast & crew Manou op de Meeuwenschool

regisseurs

Christian Haas en Andrea Block

stemmen

Nasrdin Dchar, Jelka van Houten, Leopold Witte, Cystine Carreon, Sander Gillis, Rogier Komproe en Yaron Mesika

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Manou op de Meeuwenschool

in première op

12-06-2019

genres

animatie, kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

89 minuten

Manou op de Meeuwenschool draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Manou op de Meeuwenschool.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Manou op de Meeuwenschool. Hier zie je waar en wanneer Manou op de Meeuwenschool in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Manou op de Meeuwenschool uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Manou op de Meeuwenschool wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Manou op de Meeuwenschool draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Manou op de Meeuwenschool wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Manou op de Meeuwenschool draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Manou op de Meeuwenschool staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Manou op de Meeuwenschool wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Manou op de Meeuwenschool!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Manou op de Meeuwenschool, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Manou op de Meeuwenschool kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Manou op de Meeuwenschool verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Manou op de Meeuwenschool. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Manou op de Meeuwenschool wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Manou op de Meeuwenschool en de regisseur van de film Manou op de Meeuwenschool worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.