Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Mank (2020)

Het Hollywood van de jaren '30 wordt geëvalueerd door de ogen van de sociale criticus en scenarioschrijver Herman Jacob Mankiewicz, die zich haast om het scenario van Citizen Kane voor Orson Welles af te maken.

details

4THIMDb 7.110 131 minuten

kijk Mank online

Netflix
Mank poster van Mank cast & crew

kijkwijzer Mank

4TH

IMDb Mank

IMDb 7.110

cast & crew Mank

regisseur

David Fincher

acteurs

Gary Oldman, Amanda Seyfried en Lily Collins

distributeur

The Searchers

details Mank

in première op

19-11-2020

genres

drama en biografisch

jaar

2020

speelduur

131 minuten

Deze week zijn er voor Mank geen voorstellingen in Groningen

Mank draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mank.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mank. Hier zie je waar en wanneer Mank in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mank uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mank wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mank draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mank wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mank draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mank staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Mank wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mank!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mank, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mank kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mank verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mank. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mank wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mank en de regisseur van de film Mank worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.