Malignant (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Malignant.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Malignant. Hier zie je waar en wanneer Malignant in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Malignant uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Malignant wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Malignant draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Malignant wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Malignant draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Malignant staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Malignant wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Malignant!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Malignant, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Malignant kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Malignant verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Malignant. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Malignant wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Malignant en de regisseur van de film Malignant worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.