Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Madre (2019)

Tien jaar zijn verstreken sinds de Spaanse Elena haar destijds zesjarige zoon Iván voor het laatst sprak. Een verontrustend telefoontje van haar verdwaalde kind, helemaal alleen op een strand op zoek naar zijn vader. Sindsdien woont Elena op de plek waar Iván toen was, aan de Franse kust. Ze runt er een strandtent en het lijkt of ze haar leven heeft opgepakt. Ze kijkt eindelijk weer vooruit. Tot ze op een dag de Franse tiener Jean tegenkomt die haar sterk doet denken aan haar zoon.

details

4ATHIMDb 6.610 129 minuten

kijk Madre online

Pathe Thuis
Madre poster van Madre cast & crew

kijkwijzer Madre

4ATH

IMDb Madre

IMDb 6.610

cast & crew Madre

regisseur

Rodrigo Sorogoyen

acteurs

Jules Porier, Marta Nieto, Alex Brendemühl, Frédéric Pierrot en Anne Consigny

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Madre

in première op

23-07-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

129 minuten

Madre draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Madre.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Madre. Hier zie je waar en wanneer Madre in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Madre uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Madre wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Madre draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Madre wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Madre draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Madre staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Madre wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Madre!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Madre, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Madre kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Madre verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Madre. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Madre wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Madre en de regisseur van de film Madre worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.