Madeliefjes (1966)

Twee twee verveelde meisjes zetten de boel op stelten.

details

IMDb 7.410 76 minuten

recensies Madeliefjes

De Filmkrant
Madeliefjes poster van Madeliefjes cast & crew

IMDb Madeliefjes

IMDb 7.410

cast & crew Madeliefjes

regisseur

Vera Chytilová

acteurs

Jitka Cerhová, Ivana Karbanová, Julius Albert, Jan Klusák, Marie Cesková, Jirina Myskova, Marcela Brezinová, Oldrich Hora, Václav Chochola, Josef Konícek, Jaromír Vomácka, Jirina Cesková, Ester Krumbachová, Jaroslav Kucera, Jarosmir Kuvacha en V. Mysková

details Madeliefjes

in première op

28-07-2016

jaar

1966

speelduur

76 minuten

Deze week zijn er voor Madeliefjes geen voorstellingen in Amsterdam

Madeliefjes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Madeliefjes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Madeliefjes. Hier zie je waar en wanneer Madeliefjes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Madeliefjes uit 1966 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Madeliefjes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Madeliefjes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Madeliefjes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Madeliefjes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Madeliefjes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Madeliefjes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Madeliefjes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Madeliefjes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Madeliefjes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Madeliefjes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Madeliefjes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Madeliefjes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Madeliefjes en de regisseur van de film Madeliefjes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.