Madagascar (2019)

verwacht op 2 september 2021

Madagascar: het meest biodiverse land ter wereld. Darwin voer met zijn schip de Beagle langs de koraalriffen van Madagascar, maar ging niet aan land. Een gemiste kans, want in termen van evolutie is dit misschien wel het vreemdste eiland op aarde. Vanuit de donkere jungle zagen de meest grillige wezens hoe het legendarische schip verdween aan de horizon van de Indische Oceaan.

details

1 52 minuten
Madagascar poster van Madagascar cast & crew

kijkwijzer Madagascar

1

cast & crew Madagascar

regisseur

Jess Reiss

distributeur

M&N Film Distribution

details Madagascar

in première op

02-09-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

52 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Madagascar.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Madagascar. Hier zie je waar en wanneer Madagascar in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Madagascar uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Madagascar wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Madagascar draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Madagascar wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Madagascar draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Madagascar staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Madagascar wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Madagascar!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Madagascar, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Madagascar kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Madagascar verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Madagascar. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Madagascar wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Madagascar en de regisseur van de film Madagascar worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.