Ma Loute (2016)

Het is 1910 in de Slack baai in het noorden van Frankrijk. Mysterieuze verdwijningen houden de regio in zijn greep. Inspecteur Machin en zijn scherpzinnige assistent Malfoy (mis)leiden het onderzoek. Ze belanden in het hart van een vreemde en verslindende liefdesrelatie tussen 'Ma Loute', de oudste zoon van een vissersfamilie met bijzondere gewoontes en Billie van Peteghem, de jongste van rijke burgerlijke familie van decadenten uit Lille.

details

3GATIMDb 6.010 118 minuten

recensies Ma Loute

De Filmkrant De Volkskrant
Ma Loute poster van Ma Loute cast & crew

kijkwijzer Ma Loute

3GAT

IMDb Ma Loute

IMDb 6.010

cast & crew Ma Loute

regisseur

Bruno Dumont

acteurs

Fabrice Luchini, Juliette Binoche en Valeria Bruni Tedeschi

scenario

producenten

Pallas Film, Twenty Twenty Vision Filmproduktion GmbH en 3B Productions

distributeur

Cinéart Nederland

details Ma Loute

in première op

23-06-2016

genres

drama en komedie

jaar

2016

speelduur

118 minuten

Ma Loute draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ma Loute.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ma Loute. Hier zie je waar en wanneer Ma Loute in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ma Loute uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ma Loute wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ma Loute draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ma Loute wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ma Loute draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ma Loute staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ma Loute wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ma Loute!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ma Loute, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ma Loute kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ma Loute verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ma Loute. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ma Loute wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ma Loute en de regisseur van de film Ma Loute worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.