Lucian Freud: A Self Portrait (2020)

Trailer van Lucian Freud: A Self Portraithttps://img.youtube.com/vi/NskqGnQFqBE/0.jpg2021-09-19T01:05:31+02:00Trailer van Lucian Freud: A Self Portrait

Lucian Freud, een van de beroemdste schilders van onze tijd, is ook een van de weinige twintigste eeuwse kunstenaars die zich met zoeken dergelijken consistentie presenteerden. Bijna zeven decennia geven zijn zelfportretten een fascinerend inzicht in zijn psyche en ontwikkeling als schilder, van zijn vroegste portret in 1939 tot het laatste dat 64 jaar later werd gemaakt. Al met al vertegenwoordigen zijn portretten een opwindend onderzoek naar de dynamiek van veroudering en het proces van zelfexpressie.

details Lucian Freud: A Self Portrait

IMDb 6.51012 80 minuten
Lucian Freud: A Self Portrait poster van Lucian Freud: A Self Portrait cast & crew

IMDb Lucian Freud: A Self Portrait

IMDb 6.51012

cast & crew Lucian Freud: A Self Portrait

regisseur

David Bickerstaff

acteur

Lucian Freud

details Lucian Freud: A Self Portrait

jaar

2020

speelduur

80 minuten

Deze week zijn er voor Lucian Freud: A Self Portrait geen voorstellingen in Amsterdam

Lucian Freud: A Self Portrait draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lucian Freud: A Self Portrait.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lucian Freud: A Self Portrait. Hier zie je waar en wanneer Lucian Freud: A Self Portrait in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lucian Freud: A Self Portrait uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lucian Freud: A Self Portrait wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lucian Freud: A Self Portrait draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lucian Freud: A Self Portrait wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lucian Freud: A Self Portrait draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lucian Freud: A Self Portrait staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Lucian Freud: A Self Portrait wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lucian Freud: A Self Portrait!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lucian Freud: A Self Portrait, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lucian Freud: A Self Portrait kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lucian Freud: A Self Portrait verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lucian Freud: A Self Portrait. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lucian Freud: A Self Portrait wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lucian Freud: A Self Portrait en de regisseur van de film Lucian Freud: A Self Portrait worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.