Lourdes (2019)

Trailer van Lourdeshttps://img.youtube.com/vi/sS6OQ60gvyk/0.jpg2021-09-20T14:10:02+02:00Trailer van Lourdes

Lourdes is een klein stadje in het zuiden van Frankrijk waar 160 jaar geleden de Maagd Maria verscheen aan Bernadette Soubirous. Nu is het een plek waar dagelijks duizenden pelgrims uit de hele wereld samenkomen in de hoop op een wonder. Zij strelen de grot van Lourdes en delen er hun dromen, hoop en verdriet.

details Lourdes

1IMDb 6.410220 92 minuten
Lourdes poster van Lourdes cast & crew

kijkwijzer Lourdes

1

IMDb Lourdes

IMDb 6.410220

cast & crew Lourdes

regisseurs

Thierry Demaizière en Alban Teurlai

distributeur

Piece of Magic

details Lourdes

in première op

24-06-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor Lourdes geen voorstellingen in Amsterdam

Lourdes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lourdes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lourdes. Hier zie je waar en wanneer Lourdes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lourdes uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lourdes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lourdes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lourdes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lourdes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lourdes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Lourdes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lourdes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lourdes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lourdes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lourdes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lourdes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lourdes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lourdes en de regisseur van de film Lourdes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.