Lost in Amsterdam (1989)

Na vijfentwintig jaar actief te zijn geweest in New York is de Amerikaanse privé-detective Scotty een bureau begonnen in Amsterdam. Op een dag krijgt hij een opdracht van Laura Binger, die haar man, de oorlogsfotograaf Max, al twee maanden niet heeft gezien. Max blijkt zijn handen vol te hebben aan het fotograferen van Rebecca, een mooie vrouw die connecties heeft met de onderwereld.

details

IMDb 5.910 114 minuten
Lost in Amsterdam poster van Lost in Amsterdam cast & crew

IMDb Lost in Amsterdam

IMDb 5.910

cast & crew Lost in Amsterdam

regisseurs

Pim de la Parra en Paul Ruven

acteurs

Kenneth Herdigein, Sabine van den Eynden, Ira Goldwasser, Manouk van der Meulen, Bonnie Williams, Barbara Martijn, Ralph Wingens, Frank Rigter, Marie Kooyman, Jake Kruyer, Bodil de la Parra, Colla Marsman, Bart Oomen, Erik de Vogel, Charlie Norden, Saïna Zwart, Linda de Wolf, Ellen van Harmelen, Frank Sheppard, Henk Strijbos, Merel van Neerbos, Pief Weyman, Miranda de Vries, Camilla Braaksma, Pauline Vodegel Matzen, Rob du Mee, Edmund Welles, Antoinette van Rossum, Jan Lopez, Stephen Tye, Iris Wielkens, John Serkei, Susan IJzermans, Cleo Campert, Sylvia Holstijn, Odette Haringsma, Noortje van der Putten, Cocky Visser, Erzi Hoogveld, Igor Binsbergen, Gerjan Evelo, Gerita Haringsma, Nicole Oei, Tamara Beudeker, Kietje Sewrattan, Asha Jodha, Yvonne Ristie, Clamy Os, Mary Feyr, Sita Girbaran, Tatiana Brinkman, Marina Kaptijn, Deborah Korper, Carlina de Lorenzo, Romana de Lorenzo, Manon Nieuweboer, Karina Meeuwse, Ray Oei, Carla Bonnet, Leonard Retel Helmrich, Medina Schuurman, Paul Ruven en Wally Tax

details Lost in Amsterdam

jaar

1989

speelduur

114 minuten

Lost in Amsterdam draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lost in Amsterdam.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lost in Amsterdam. Hier zie je waar en wanneer Lost in Amsterdam in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lost in Amsterdam uit 1989 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lost in Amsterdam wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lost in Amsterdam draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lost in Amsterdam wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lost in Amsterdam draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lost in Amsterdam staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Lost in Amsterdam wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lost in Amsterdam!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lost in Amsterdam, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lost in Amsterdam kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lost in Amsterdam verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lost in Amsterdam. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lost in Amsterdam wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lost in Amsterdam en de regisseur van de film Lost in Amsterdam worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.