Living in the future’s past (2018)

Documentaire over de mens en haar grootste ecologische uitdagingen van de toekomst. Wetenschappers en auteurs komen aan het woord over evolutie, ontwikkeling, entropie, duistere ecologie en wat sommigen het einde van de natuur noemen.

details

1IMDb 6.510 84 minuten

recensies Living in the future’s past

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Living in the future’s past poster van Living in the future’s past cast & crew

kijkwijzer Living in the future’s past

1

IMDb Living in the future’s past

IMDb 6.510

cast & crew Living in the future’s past

regisseur

Susan Kucera

acteur

Jeff Bridges

distributeur

M&N Film Distribution

details Living in the future’s past

in première op

27-08-2020

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

84 minuten

Pathé Rembrandt Utrecht

Pathé Rembrandt Utrecht Living in the Future's Past

vandaag di ...
morgen wo 11:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 11:15
maandag ma ...
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn Living in the Future's Past

vandaag di ...
morgen wo 11:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 15:00
maandag ma ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Living in the future’s past.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Living in the future’s past. Hier zie je waar en wanneer Living in the future’s past in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Living in the future’s past uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Living in the future’s past wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Living in the future’s past draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Living in the future’s past wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Groningen, Zaandam, Amersfoort, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Zwolle, Maastricht, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Ede, Leeuwarden en Haarlem

De film Living in the future’s past draait in deze bioscopen: Cinerama, Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Living in the future’s past staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Living in the future’s past wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Living in the future’s past!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Living in the future’s past, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Living in the future’s past kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Living in the future’s past verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Living in the future’s past. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Living in the future’s past wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Living in the future’s past en de regisseur van de film Living in the future’s past worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.