Little Women (2019)

De zussen Amy, Meg, Jo en Beth March groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.

details

3AIMDb 7.810 135 minuten

recensies Little Women

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Little Women online

Netflix Pathe Thuis
Little Women poster van Little Women cast & crew

kijkwijzer Little Women

3A

IMDb Little Women

IMDb 7.810

cast & crew Little Women

regisseur

Greta Gerwig

acteurs

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern, Meryl Streep, Chris Cooper, Louis Garrel, James Norton, Tracy Letts en Bob Odenkirk

scenario

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Little Women

in première op

06-02-2020

genres

drama en romantiek

jaar

2019

speelduur

135 minuten

Deze week zijn er voor Little Women geen voorstellingen in Den Haag

Little Women draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Little Women.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Little Women. Hier zie je waar en wanneer Little Women in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Little Women uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Little Women wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Little Women draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Little Women wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Little Women draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Little Women staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Little Women wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Little Women!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Little Women, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Little Women kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Little Women verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Little Women. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Little Women wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Little Women en de regisseur van de film Little Women worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.