Lillian (2019)

Na te zijn afgewezen voor een baan in de Amerikaanse porno-industrie, besluit een jonge vrouw zonder geld te voet naar huis te gaan naar Rusland. Haar schijnbaar abnormale onderneming was eigenlijk geïnspireerd door de mysterieuze verdwijning van Lillian Alling in 1927.

details

IMDb 6.710 130 minuten

recensies Lillian

De Filmkrant NRC

kijk Lillian online

Picl
Lillian poster van Lillian cast & crew

IMDb Lillian

IMDb 6.710

cast & crew Lillian

regisseur

Andreas Horvath

acteur

Patrycja Planik

details Lillian

in première op

12-03-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor Lillian geen voorstellingen in Den Haag

Lillian draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lillian.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lillian. Hier zie je waar en wanneer Lillian in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lillian uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lillian wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lillian draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lillian wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lillian draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lillian staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Lillian wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lillian!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lillian, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lillian kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lillian verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lillian. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lillian wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lillian en de regisseur van de film Lillian worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.