Like a Boss (2019)

Het lijkt de beste vriendinnen Mia en Mel voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

details

3STIMDb 4.410 83 minuten

kijk Like a Boss online

Pathe Thuis
Like a Boss poster van Like a Boss cast & crew

kijkwijzer Like a Boss

3ST

IMDb Like a Boss

IMDb 4.410

cast & crew Like a Boss

regisseur

Miguel Arteta

acteurs

Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Karan Soni, Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell en Jessica St. Clair

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Like a Boss

in première op

27-02-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

83 minuten

Deze week zijn er voor Like a Boss geen voorstellingen in Zaandam

Dit is de bioscoopagenda van de film Like a Boss.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Like a Boss. Hier zie je waar en wanneer Like a Boss in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Like a Boss uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Like a Boss wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Like a Boss draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Like a Boss wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Rotterdam

De film Like a Boss draait in deze bioscopen: Pathé Arena, Pathé de Kuip en Pathé de Munt

De recensies van de film Like a Boss staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Like a Boss wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Like a Boss!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Like a Boss, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Like a Boss kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Like a Boss verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Like a Boss. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Like a Boss wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Like a Boss en de regisseur van de film Like a Boss worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.