Liefde is aardappelen (2017)

Documentaire over Aliona’s Russische moeder en haar vijf zussen. Ze vertellen onvoorstelbare verhalen over het leven onder Stalin; een kleine vrouwengeschiedenis over grote gebeurtenissen. Op een dag krijgt Aliona van der Horst een erfenis: een zesde deel van een houten huisje op het platteland van Rusland. Het huis waar haar moeder opgroeide. Samen met haar Russische familieleden ruimt zij het huisje leeg en leert zij langzaamaan steeds meer over het onbekende verleden van haar moeder en vijf zussen.

details

1IMDb 7.210 90 minuten

recensies Liefde is aardappelen

De Filmkrant De Volkskrant
Liefde is aardappelen poster van Liefde is aardappelen cast & crew

kijkwijzer Liefde is aardappelen

1

IMDb Liefde is aardappelen

IMDb 7.210

cast & crew Liefde is aardappelen

regisseur

Aliona van der Horst

distributeur

Periscoop Film

details Liefde is aardappelen

in première op

12-10-2017

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

90 minuten

Liefde is aardappelen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Liefde is aardappelen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Liefde is aardappelen. Hier zie je waar en wanneer Liefde is aardappelen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Liefde is aardappelen uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Liefde is aardappelen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Liefde is aardappelen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Liefde is aardappelen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Liefde is aardappelen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Liefde is aardappelen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Liefde is aardappelen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Liefde is aardappelen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Liefde is aardappelen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Liefde is aardappelen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Liefde is aardappelen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Liefde is aardappelen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Liefde is aardappelen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Liefde is aardappelen en de regisseur van de film Liefde is aardappelen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.