Let the Music Dance (1990)

Ga er maar aan staan: een Europees Volkslied componeren terwijl een belastinginspecteur je voor de voeten loopt. Componist Adam (Boudewijn de Groot) houdt zich staande te midden van vele vriendinnen, chaos en geldgebrek. De la Parra’s in vijf dagen gedraaide minimal movie is een jazzy portret van de vrijgevochten levensstijl in Amsterdam eind jaren tachtig. Hans Dulfer en Ben Cramer zijn te zien in memorabele bijrollen, Paul Ruven was assistent-regisseur. Inleiding door Pim de la Parra en producent Sherman de Jesus.

details

IMDb 8.810 90 minuten
Let the Music Dance poster van Let the Music Dance cast & crew

IMDb Let the Music Dance

IMDb 8.810

cast & crew Let the Music Dance

regisseurs

Pim de la Parra en Paul Ruven

acteurs

Boudewijn de Groot, Eugénie Schellen, Bonnie Williams, Marc Hazewinkel, Ingrid Willemse, Pim de la Parra, Hedda Oledzky, Renee van Egmond, Paul Egbers, Bart Oomen, Esther Beste, Ben Cramer, Marion van Thijn, Henny Vrienten, Hans Dulfer, Ben Herman, Woody Bienemann, Otto Cooymans, Michiel de Groot, David van der Heijden, Leen Kievit, Martino Latupeirissa, Marco Legemaate, Chris van Maasdijk, Maarten Regtien, Frank Sheppard, Dick Schulte Nordholt, Rik Tijhuis, Hans Waterman, Peppina Brouwers, Lia Sijberden, Annemiek van Vlerken, Susan IJzermans, K.S. Kuang, Jackie Jai, Nancy Gould, Margreet Dijk, Henk Hoogkamer en Jan Willem van Goor

details Let the Music Dance

jaar

1990

speelduur

90 minuten

Let the Music Dance draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Let the Music Dance.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Let the Music Dance. Hier zie je waar en wanneer Let the Music Dance in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Let the Music Dance uit 1990 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Let the Music Dance wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Let the Music Dance draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Let the Music Dance wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Let the Music Dance draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Let the Music Dance staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Let the Music Dance wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Let the Music Dance!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Let the Music Dance, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Let the Music Dance kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Let the Music Dance verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Let the Music Dance. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Let the Music Dance wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Let the Music Dance en de regisseur van de film Let the Music Dance worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.