Les rendez-vous d’Anna (1978)

Anna is een twintigjarige onafhankelijke vrouw, vrijgezel en cineaste van beroep. Ze is voortdurend onderweg. Als een soort handelsreiziger gaat zij haar film her en der vertonen en bezoekt ze vrienden en bekenden.

details

1IMDb 7.410 128 minuten
Les rendez-vous d’Anna poster van Les rendez-vous d’Anna cast & crew

kijkwijzer Les rendez-vous d’Anna

1

IMDb Les rendez-vous d’Anna

IMDb 7.410

cast & crew Les rendez-vous d’Anna

regisseur

Chantal Akerman

acteurs

Aurore Clément, Helmut Griem en Magali Noël

distributeur

EYE Filmmuseum

details Les rendez-vous d’Anna

in première op

04-06-2020

genre

drama

jaar

1978

speelduur

128 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Les rendez-vous d’Anna.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les rendez-vous d’Anna. Hier zie je waar en wanneer Les rendez-vous d’Anna in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les rendez-vous d’Anna uit 1978 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Les rendez-vous d’Anna wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Les rendez-vous d’Anna draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les rendez-vous d’Anna wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Les rendez-vous d’Anna draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Les rendez-vous d’Anna staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Les rendez-vous d’Anna wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les rendez-vous d’Anna!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les rendez-vous d’Anna, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les rendez-vous d’Anna kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Les rendez-vous d’Anna verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Les rendez-vous d’Anna. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Les rendez-vous d’Anna wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les rendez-vous d’Anna en de regisseur van de film Les rendez-vous d’Anna worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.