Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. Wegens het coronavirus worden door de theaters voorzorgsmaatregelen getroffen.

Les Misérables (2020)

Stéphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement. Hij ontmoet er zijn nieuwe collega’s en ervaren agenten Chris en Gwada. Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de verschillende bendes van de wijk.

details

4GTIMDb 7.610 105 minuten

recensies Les Misérables

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

streaming Les Misérables

Picl
Les Misérables poster van Les Misérables cast & crew

kijkwijzer Les Misérables

4GT

IMDb Les Misérables

IMDb 7.610

cast & crew Les Misérables

regisseur

Ladj Ly

acteurs

Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga en Steve Tientcheu

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Les Misérables

in première op

20-02-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Dit is de biosagenda van de film Les Misérables.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les Misérables.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les Misérables uit 2020 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Les Misérables draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les Misérables wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen en Alblasserdam

De film Les Misérables draait in deze bioscopen: Filmhallen, Landvast, LantarenVenster en LUX

De recensies van de film Les Misérables staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Les Misérables wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les Misérables!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les Misérables, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les Misérables kopen.

De filmtijden van de film Les Misérables verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Les Misérables. Ook de kijkwijzer van de film Les Misérables wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les Misérables en de regisseur van de film Les Misérables worden ook vermeld.