Les amours imaginaires (2010)

Francis en Marie, twee vrienden, worden verliefd op dezelfde persoon. Uit de ontmoeting ontstaat een ongezonde vriendschap en binnen de kortste keren interpreteren ze ieder vanuit hun eigen oogpunt het dubbelzinnige en vernielende gedrag van hun beul.

details

2GATIMDb 7.110 95 minuten
Les amours imaginaires poster van Les amours imaginaires cast & crew

kijkwijzer Les amours imaginaires

2GAT

IMDb Les amours imaginaires

IMDb 7.110

cast & crew Les amours imaginaires

regisseur

Xavier Dolan

acteurs

Monia Chokri, Niels Schneider en Xavier Dolan

scenario

producenten

Mifilifilms en Alliance Atlantis Vivafilm

distributeur

Cinemien

details Les amours imaginaires

in première op

26-01-2011

genre

drama

jaar

2010

speelduur

95 minuten

Dit is de biosagenda van de film Les amours imaginaires.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les amours imaginaires.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les amours imaginaires uit 2010 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Les amours imaginaires draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les amours imaginaires wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Les amours imaginaires draait in deze bioscopen: LAB111

De recensies van de film Les amours imaginaires staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score van de film Les amours imaginaires wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les amours imaginaires!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les amours imaginaires, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les amours imaginaires kopen.

De filmtijden van de film Les amours imaginaires verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Les amours imaginaires. Ook de kijkwijzer van de film Les amours imaginaires wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les amours imaginaires en de regisseur van de film Les amours imaginaires worden ook vermeld.