Le sorelle Macaluso (2020)

Trailer van Le sorelle Macalusohttps://img.youtube.com/vi/dizM8qKPLW0/0.jpg2021-09-20T03:27:09+02:00Trailer van Le sorelle Macaluso

De vijf zussen Maria, Pinuccia, Lia, Katia en Antonella wonen bovenin een vervallen appartement aan de rand van Palermo dat uitkijkt over zee. Ze leven van de duiven die ze op zolder houden en verhuren voor ceremonies. Ze hebben het niet breed, maar ze redden zich en zijn gelukkig. Als ze op een warme zomerdag samen naar de populaire badplaats Mondello gaan, voltrekt zich daar een tragedie die het leven van de zussen en hun onderlinge relaties voorgoed zal veranderen.

details Le sorelle Macaluso

4ATIMDb 6.210745 94 minuten

recensies Le sorelle Macaluso

De Filmkrant De Volkskrant
Le sorelle Macaluso poster van Le sorelle Macaluso cast & crew

kijkwijzer Le sorelle Macaluso

4AT

IMDb Le sorelle Macaluso

IMDb 6.210745

cast & crew Le sorelle Macaluso

regisseur

Emma Dante

acteurs

Alissa Maria Orlando, Susanna Piraino en Anita Pomario

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Le sorelle Macaluso

in première op

15-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Deze week zijn er voor Le sorelle Macaluso geen voorstellingen in Tilburg

Dit is de bioscoopagenda van de film Le sorelle Macaluso.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le sorelle Macaluso. Hier zie je waar en wanneer Le sorelle Macaluso in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le sorelle Macaluso uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le sorelle Macaluso wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le sorelle Macaluso draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le sorelle Macaluso wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Bergen op Zoom

De film Le sorelle Macaluso draait in deze bioscopen: Cinema Kiek in de Pot

De recensies van de film Le sorelle Macaluso staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Le sorelle Macaluso wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le sorelle Macaluso!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le sorelle Macaluso, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le sorelle Macaluso kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le sorelle Macaluso verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le sorelle Macaluso. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le sorelle Macaluso wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le sorelle Macaluso en de regisseur van de film Le sorelle Macaluso worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.