Le-pot-au-feu (2023)

Le-pot-au-feu in de bioscoop

Le-pot-au-feu is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Le-pot-au-feu.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le-pot-au-feu. Hier zie je waar en wanneer Le-pot-au-feu in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le-pot-au-feu uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le-pot-au-feu wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le-pot-au-feu draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le-pot-au-feu wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Soest en Tilburg

De film Le-pot-au-feu draait in deze bioscopen: Cinecitta en Filmhuis Artishock

De recensies van de film Le-pot-au-feu staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Le-pot-au-feu wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le-pot-au-feu!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le-pot-au-feu, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le-pot-au-feu kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le-pot-au-feu verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le-pot-au-feu. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le-pot-au-feu wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le-pot-au-feu en de regisseur van de film Le-pot-au-feu worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.