Le milieu de l'horizon (2019)

Trailer van Le milieu de l'horizonhttps://img.youtube.com/vi/icDNrP202Ks/0.jpg2021-09-20T01:08:59+02:00Trailer van Le milieu de l'horizon

In de zomer van 1976 heeft het platteland in een Franstalige regio te lijden onder extreme hitte en droogte. Voor de dertienjarige Gus is dit een leven veranderende periode. Terwijl zijn moeder haar echtgenoot en kinderen verlaat voor een ander, komt Gus meer en meer in opstand tegen het werk dat hij moet doen op de boerderij.

details Le milieu de l'horizon

6GTIMDb 6.710203 90 minuten

kijk Le milieu de l'horizon online

Pathe Thuis
Le milieu de l'horizon poster van Le milieu de l'horizon cast & crew

kijkwijzer Le milieu de l'horizon

6GT

IMDb Le milieu de l'horizon

IMDb 6.710203

cast & crew Le milieu de l'horizon

regisseur

Delphine Lehericey

acteurs

Clémence Poésy en Laetitia Casta

distributeur

Cinemien

details Le milieu de l'horizon

in première op

24-06-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Le milieu de l'horizon geen voorstellingen in Groningen

Le milieu de l'horizon draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Le milieu de l'horizon.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le milieu de l'horizon. Hier zie je waar en wanneer Le milieu de l'horizon in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le milieu de l'horizon uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le milieu de l'horizon wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le milieu de l'horizon draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le milieu de l'horizon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Le milieu de l'horizon draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Le milieu de l'horizon staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Le milieu de l'horizon wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le milieu de l'horizon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le milieu de l'horizon, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le milieu de l'horizon kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le milieu de l'horizon verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le milieu de l'horizon. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le milieu de l'horizon wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le milieu de l'horizon en de regisseur van de film Le milieu de l'horizon worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.