Le Mans ‘66 (2019)

De Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby en de Britse coureur Ken Miles bouwen samen aan een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company. Ze nemen het hiermee op tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de ‘24 uur van Le Mans’ in Frankrijk in 1966.

details

2GIMDb 8.110 152 minuten

recensies Le Mans ‘66

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Le Mans ‘66 online

Pathe Thuis
Le Mans ‘66 poster van Le Mans ‘66 cast & crew

kijkwijzer Le Mans ‘66

2G

IMDb Le Mans ‘66

IMDb 8.110

cast & crew Le Mans ‘66

regisseur

James Mangold

acteurs

Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Josh Lucas, Jon Bernthal, Noah Jupe, Remo Girone, Ray McKinnon, Jack McMullen en JJ Feild

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Le Mans ‘66

in première op

14-11-2019

genres

actie en drama

jaar

2019

speelduur

152 minuten

Deze week zijn er voor Le Mans ‘66 geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de bioscoopagenda van de film Le Mans ‘66.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le Mans ‘66. Hier zie je waar en wanneer Le Mans ‘66 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le Mans ‘66 uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le Mans ‘66 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le Mans ‘66 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le Mans ‘66 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Le Mans ‘66 draait in deze bioscopen: FC Hyena

De recensies van de film Le Mans ‘66 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Le Mans ‘66 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le Mans ‘66!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le Mans ‘66, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le Mans ‘66 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le Mans ‘66 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le Mans ‘66. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le Mans ‘66 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le Mans ‘66 en de regisseur van de film Le Mans ‘66 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.