Late Spring (1949)

De liefdevolle Noriko woont samen met haar zachtaardige vader, een hoogleraar, en haar tante, die oppert dat de jonge vrouw maar eens moet gaan trouwen. De vader denkt dat hij het goede doet door zich van zijn dochter los te maken en een nieuwe, jongere vrouw te nemen. Maar Noriko wil het liefste vasthouden aan haar vertrouwde leventje.

details

IMDb 8.310 110 minuten
Late Spring poster van Late Spring cast & crew

IMDb Late Spring

IMDb 8.310

cast & crew Late Spring

regisseur

Yasujirô Ozu

acteurs

Chishû Ryû, Setsuko Hara, Yumeji Tsukioka, Haruko Sugimura, Hôhi Aoki, Jun Usami, Kuniko Miyake, Masao Mishima, Yoshiko Tsubouchi, Yôko Katsuragi, Toyo Takahashi, Jun Tanizaki, Ichirô Shimizu, Yôko Benisawa, Manzaburo Umewaka, Nobu Nojima, Ichiro Kitamura, Haruo Yasufuku, Soichi Konparu, Tadaichi Aoki, Nagahiro Yoshida, Seiju Kanze, Shintaro Umewaka, Shizuo Kanze, Seiji Toda, Kozo Fukuda, Shinichiro Takayama, Seinosuke Ishida, Yutaka Aoki, Kinzo Hasegawa, Gazan Hasegawa en Mikuma Shimada

details Late Spring

jaar

1949

speelduur

110 minuten

Late Spring draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Late Spring.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Late Spring. Hier zie je waar en wanneer Late Spring in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Late Spring uit 1949 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Late Spring wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Late Spring draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Late Spring wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Late Spring draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Late Spring staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Late Spring wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Late Spring!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Late Spring, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Late Spring kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Late Spring verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Late Spring. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Late Spring wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Late Spring en de regisseur van de film Late Spring worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.