Last Christmas (2019)

De jonge, losbandige Kate is niet tevreden over haar leven; naast het feit dat ze een zware periode heeft doorstaan, hangen aan haar schoenen irritante rinkelende belletjes. Kate werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken.

details

9ATIMDb 6.510 103 minuten

recensies Last Christmas

De Volkskrant NRC

kijk Last Christmas online

Pathe Thuis
Last Christmas poster van Last Christmas cast & crew

kijkwijzer Last Christmas

9AT

IMDb Last Christmas

IMDb 6.510

cast & crew Last Christmas

regisseur

Paul Feig

acteurs

Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh en Emma Thompson

scenario

en

producenten

David Livingstone, Emma Thompson, Paul Feig en Jessie Henderson

distributeur

Universal Pictures International

details Last Christmas

in première op

07-11-2019

genres

romantiek en komedie

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Last Christmas draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Last Christmas.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Last Christmas. Hier zie je waar en wanneer Last Christmas in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Last Christmas uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Last Christmas wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Last Christmas draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Last Christmas wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Last Christmas draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Last Christmas staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Last Christmas wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Last Christmas!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Last Christmas, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Last Christmas kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Last Christmas verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Last Christmas. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Last Christmas wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Last Christmas en de regisseur van de film Last Christmas worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.