Lara (2019)

Vandaag is het Lara’s zestigste verjaardag en de dag waarop haar zoon Viktor een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op en deelt die uit aan oude bekenden.

details

1IMDb 7.210 98 minuten

kijk Lara online

Picl
Lara poster van Lara cast & crew

kijkwijzer Lara

1

IMDb Lara

IMDb 7.210

cast & crew Lara

regisseur

Jan Ole Gerster

acteurs

Corinna Harfouch, Tom Schilling en Volkmar Kleinert

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Lara

in première op

01-10-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag wo ...
morgen do 10:30
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma 10:30
dinsdag di 10:30

Dit is de bioscoopagenda van de film Lara.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lara. Hier zie je waar en wanneer Lara in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lara uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lara wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lara draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lara wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Deventer, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Helmond, Gouda, Den Haag, Amersfoort en Nijmegen

De film Lara draait in deze bioscopen: Cinecitta, Cinerama, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Gouda, Het Ketelhuis, Louis Hartlooper Complex, LUX en Natlab

De recensies van de film Lara staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Lara wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lara!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lara, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lara kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lara verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lara. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lara wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lara en de regisseur van de film Lara worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.