Land (2021)

Trailer van Landhttps://img.youtube.com/vi/6zmyRT9Muws/0.jpg2021-09-20T01:08:55+02:00Trailer van Land

In de nasleep van een hartverscheurende gebeurtenis, voelt Edee zich niet meer verbonden met de wereld die een vreemde plek voor haar is geworden. In deze onzekerheid trekt ze zich terug en vertrekt ze in haar eentje naar de prachtige, maar meedogenloze wildernis van de Rocky Mountains. Nadat een lokale jager haar redt van de dood, moet ze een manier vinden om haar leven opnieuw op te pakken.

details Land

4ATIMDb 6.6105309 90 minuten

recensies Land

De Volkskrant
Land poster van Land cast & crew

kijkwijzer Land

4AT

IMDb Land

IMDb 6.6105309

cast & crew Land

regisseur

Robin Wright

acteurs

Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens en Sarah Dawn Pledge

distributeur

Universal Pictures International

details Land

in première op

17-06-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Land geen voorstellingen in Groningen

Land draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Land.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Land. Hier zie je waar en wanneer Land in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Land uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Land wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Land draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Land wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Land draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Land staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Land wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Land!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Land, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Land kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Land verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Land. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Land wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Land en de regisseur van de film Land worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.