La Vie d'Adèle (2013)

Trailer van La Vie d'Adèlehttps://img.youtube.com/vi/ZhlZEbsN1gM/0.jpg2021-09-16T03:49:26+02:00Trailer van La Vie d'Adèle

De vijftienjarige Adèle is zeker van twee dingen: ze is een meisje en meisjes gaan uit met jongens. Maar wanneer ze Emma ontmoet, een jonge vrouw met blauw haar, wordt haar hele leven op z’n kop gezet. Emma geeft Adèle de kans om haar verlangens te ontdekken, om zich te laten gelden als vrouw en als volwassene.

details La Vie d'Adèle

6STIMDb 7.710144143 187 minuten

recensies La Vie d'Adèle

De Filmkrant De Volkskrant

kijk La Vie d'Adèle online

Pathe Thuis
La Vie d'Adèle poster van La Vie d'Adèle cast & crew

kijkwijzer La Vie d'Adèle

6ST

IMDb La Vie d'Adèle

IMDb 7.710144143

cast & crew La Vie d'Adèle

regisseur

Abdellatif Kechiche

acteurs

Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos en Aurelie Lemanceau

scenario

en

producenten

Wild Bunch, Quat'sous Films en Alcatraz Film

distributeur

Cinéart Nederland BV

details La Vie d'Adèle

in première op

09-10-2013

genre

drama

jaar

2013

speelduur

187 minuten

Deze week zijn er voor La Vie d'Adèle geen voorstellingen in Amsterdam

La Vie d'Adèle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Vie d'Adèle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Vie d'Adèle. Hier zie je waar en wanneer La Vie d'Adèle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Vie d'Adèle uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Vie d'Adèle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Vie d'Adèle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Vie d'Adèle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Vie d'Adèle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Vie d'Adèle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film La Vie d'Adèle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Vie d'Adèle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Vie d'Adèle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Vie d'Adèle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Vie d'Adèle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Vie d'Adèle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Vie d'Adèle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Vie d'Adèle en de regisseur van de film La Vie d'Adèle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.