La Vérité (2019)

De Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder. Fabienne heeft echter geen tijd om stil te staan bij de vragen die Lumir hier over heeft. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw filmproject.

details

1IMDb 6.510 106 minuten

recensies La Vérité

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk La Vérité online

Picl Pathe Thuis
La Vérité poster van La Vérité cast & crew

kijkwijzer La Vérité

1

IMDb La Vérité

IMDb 6.510

cast & crew La Vérité

regisseur

Hirokazu Kore-eda

acteurs

Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Ludivine Sagnier en Ethan Hawke

distributeur

September Film Distribution

details La Vérité

in première op

04-06-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

106 minuten

La Vérité draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Vérité.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Vérité. Hier zie je waar en wanneer La Vérité in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Vérité uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Vérité wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Vérité draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Vérité wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Vérité draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Vérité staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film La Vérité wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Vérité!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Vérité, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Vérité kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Vérité verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Vérité. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Vérité wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Vérité en de regisseur van de film La Vérité worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.