La dea fortuna (2019)

Trailer van La dea fortunahttps://img.youtube.com/vi/9jDIBX5JgNY/0.jpg2021-09-20T14:09:42+02:00Trailer van La dea fortuna

Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen en de passie is uit de relatie geraakt. Zij praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan op een dag staat hun vriendin Annamaria voor de deur. Ze moet een paar dagen naar het ziekenhuis en vraagt of ze op haar kinderen willen passen. De komst van de twee verstoort hun dagelijkse ritme, maar de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven.

details La dea fortuna

3AIMDb 6.3101794 114 minuten

recensies La dea fortuna

De Filmkrant De Volkskrant
La dea fortuna poster van La dea fortuna cast & crew

kijkwijzer La dea fortuna

3A

IMDb La dea fortuna

IMDb 6.3101794

cast & crew La dea fortuna

regisseur

Ferzan Özpetek

acteurs

Stefano Accorsi, Silvia Ranfagni en Gianni Romoli

distributeur

Arti Film

details La dea fortuna

in première op

10-06-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor La dea fortuna geen voorstellingen in Rotterdam

La dea fortuna draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La dea fortuna.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La dea fortuna. Hier zie je waar en wanneer La dea fortuna in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La dea fortuna uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La dea fortuna wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La dea fortuna draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La dea fortuna wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La dea fortuna draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La dea fortuna staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film La dea fortuna wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La dea fortuna!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La dea fortuna, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La dea fortuna kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La dea fortuna verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La dea fortuna. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La dea fortuna wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La dea fortuna en de regisseur van de film La dea fortuna worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.