La dea fortuna (2019)

Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen. De passie is uit de relatie geraakt en ze praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan op een dag staat hun vriendin Annamaria voor de deur. Ze moet een paar dagen naar het ziekenhuis en vraagt of ze op haar kinderen willen passen. De komst van de twee verstoort hun dagelijkse ritme, maar de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven.

details

IMDb 6.110 114 minuten

recensies La dea fortuna

De Filmkrant
La dea fortuna poster van La dea fortuna cast & crew

IMDb La dea fortuna

IMDb 6.110

cast & crew La dea fortuna

regisseur

Ferzan Ozpetek

acteurs

Stefano Accorsi, Jasmine Trinca, Edoardo Leo, Serra Yilmaz, Barbara Alberti, Sara Ciocca, Edoardo Brandi, Pia Lanciotti, Cristina Bugatty, Filippo Nigro, Dora Romano, Barbara Chichiarelli, Loredana Cannata, Andrea Batti, Annalisa Cardone, Pietro Costanza, Barbara De Matteis, Cristian Di Sante, Daniele Foresi, Sara Franchetti, Nicolas Gallo, Edoardo Hendrik, Osasere Imafidon, Giulia Innocenti, Lorenzo Lucchi, Giovanni Francesco Maggi, Matteo Martari, Liborio Natali, Luca Pantini, Carmine Recano, Carlotta Rondana, Daniela Terreri, Francesca Turrini en Rosa Cleotilde Zuniga Garga

details La dea fortuna

jaar

2019

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor La dea fortuna geen voorstellingen in Enkhuizen

La dea fortuna draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La dea fortuna.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La dea fortuna. Hier zie je waar en wanneer La dea fortuna in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La dea fortuna uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La dea fortuna wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La dea fortuna draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La dea fortuna wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La dea fortuna draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La dea fortuna staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film La dea fortuna wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La dea fortuna!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La dea fortuna, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La dea fortuna kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La dea fortuna verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La dea fortuna. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La dea fortuna wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La dea fortuna en de regisseur van de film La dea fortuna worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.