La Chana (2016)

Documentaire over Antonia Santiago Amador alias ‘La Chana’ die in de jaren zestig en zeventig furore maakte als flamencodanseres. Totdat ze ineens uit de schijnwerpers verdween, op het hoogtepunt van haar loopbaan.

details

1IMDb 7.210 83 minuten

recensies La Chana

De Filmkrant De Volkskrant
La Chana poster van La Chana cast & crew

kijkwijzer La Chana

1

IMDb La Chana

IMDb 7.210

cast & crew La Chana

regisseur

Lucija Stojevic

acteur

Antonia Santiago Amador

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details La Chana

in première op

01-06-2017

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

83 minuten

La Chana draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Chana.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Chana. Hier zie je waar en wanneer La Chana in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Chana uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Chana wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Chana draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Chana wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Chana draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Chana staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film La Chana wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Chana!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Chana, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Chana kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Chana verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Chana. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Chana wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Chana en de regisseur van de film La Chana worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.