Tot 6 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van het coronavirus.

La Belle Époque (2019)

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder.

details

3GTIMDb 7.510 115 minuten

recensies La Belle Époque

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
La Belle Époque poster van La Belle Époque cast & crew

kijkwijzer La Belle Époque

3GT

IMDb La Belle Époque

IMDb 7.510

cast & crew La Belle Époque

regisseur

Nicolas Bedos

acteurs

Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier en Fanny Ardant

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details La Belle Époque

in première op

02-01-2020

genres

komedie, drama en romantiek

jaar

2019

speelduur

115 minuten

Deze week zijn er voor La Belle Époque geen voorstellingen in Maastricht

Dit is de biosagenda van de film La Belle Époque.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Belle Époque.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Belle Époque uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film La Belle Époque draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Belle Époque wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum

De film La Belle Époque draait in deze bioscopen: Filmtheater Hilversum

De recensies van de film La Belle Époque staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film La Belle Époque wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Belle Époque!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Belle Époque, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Belle Époque kopen.

De filmtijden van de film La Belle Époque verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film La Belle Époque. Ook de kijkwijzer van de film La Belle Époque wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Belle Époque en de regisseur van de film La Belle Époque worden ook vermeld.