Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020)

Kruimeltje is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor.

details

2GATIMDb 6.310 78 minuten

recensies Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn online

Pathe Thuis
Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn poster van Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn cast & crew

kijkwijzer Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

2GAT

IMDb Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

IMDb 6.310

cast & crew Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

regisseur

Diede in 't Veld

acteurs

Viggo Neijs, Sabijn Dunnewijk, Ilse Warringa, Kim Pieters, Victor Löw, Loek Peters, Rick Engelkes, Horace Cohen, Bas Keijzer en Huub Smit

scenario

distributeur

WW Entertainment

details Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

in première op

05-02-2020

genre

familiefilm

jaar

2020

speelduur

78 minuten

Deze week zijn er voor Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn geen voorstellingen in Den Haag

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn. Hier zie je waar en wanneer Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn en de regisseur van de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.